Què és

femtalent és una iniciativa innovadora de la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT)

que, juntament amb altres organitzacions com Barcelona Activa i altres associacions de dones, promou la igualtat d’oportunitats i la gestió del talent femení a l’Economia del Coneixement.

  • Es  centra en l’activació del talent femení i la promoció de la igualtat en l’economia, l’empresa i el treball en totes les seves vessants.
  • Organitza diverses activitats i fòrums estructurats en ponències impartides per professionals, debats i taules rodones. A més de presentacions de pràctiques innovadores en la promoció de la igualtat d’oportunitats.
  • És un espai de reflexió i debat on compartir experiències, bones pràctiques i dissenyar conjuntament la societat que volem per al futur. Creem diàleg al voltant de les xarxes socials, on fem.talent hi està present.
  • Vol posar en valor aquelles pràctiques que des del món de la ciència, la tecnologia, l’emprenedoria i l’empresa potencien la conciliació entre la vida laboral i personal, la visibilitat del talent femení, l’apoderament de les dones i que, en general, ajuden a millorar la productivitat i l’ocupació de qualitat a la nostra economia promocionant la igualtat d’oportunitats.

 

                                   Coordinació:Promogut per:

         

         

Amb la col·laboració de: