Blog

Ja tenim guanyadors dels guardons femtalent 2018!

La periodista Neus Bonet, la directora del CNIO María Blasco, la Fundació Vicki Bernadet, o Judit Anido CEO de Mosaic Biomedicals, entre les guanyadores dels guardons femtalent de 2018.

El passat divendres 9 de març es va celebrar una nova edició del femtalent fòrum en el Parc Tecnològic de Barcelona Activa amb èxit de participació. Més de 400 persones  van assistir entre assistents, ponents i finalistes del guardons femtalent.

Al final del fòrum es va celebrar la cerimonia d’entrega de guardons on per reconeixer les persones i organitzacions que treballen en el seu dia a dia per la promoció del talent femení i la igualtat d’oportunitats. Els guanyadors en les cinc categories i el guardó especial 10 anys femtalent són:

 • Categoria de Talent EmergentJudit Anido, CEO de Mosaic Biomedicals.
 • Categoria de Trajectòria Professional: María Blasco Marhuenda, directora del CNIO.
 • Categoria d’Organització amb valors femtalent: la Fundación Vicki Bernardet que treballa per la atenció integral de l’abús sexual a infants.
 • Categoria d’Innovació: la iniciativa visual de filosofia per a nenes i nens Wonder Ponder.
 • Categoria de Comunicació: Neus Bonet periodista de Catalunya Ràdio.
 • Categoria Especial 10è aniversari femtalent: el projecte 1hour4girls presentat per l’ambaixadora Sabrina Bittencourt, emprendedora social en serie i business angel.

Enhorabona als guanyadors i finalistes dels guardons femtalent 2018!

Foto de totes les persones i organitzacions finalistes als guardons femtalent 2018, i dels membres del jurat present al fòrum:Guardons femtalent 2018: ja tenim finalistes!

La periodista Neus Bonet, la presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona Laura Roigé, la directora del CNIO María Blasco, l’empresa Hola Luz, i la Fundació Vicki Bernadet, entre els finalistes dels guardons femtalent de l’edició d’enguany.

Com cada edició, el proper 9 de març durant el femtalent fòrum que es celebrarà en el Parc Tecnològic de Barcelona Activa serà la cerimònia d’entrega de guardons on es coneixeran les persones i organitzacions guanyadores a les diferents categories dels guardons femtalent que s’atorguen des de que va néixer el projecte l’any 20o8. El femtalent fòrum és una trobada anual que aquest any, en el seu desè aniversari, ha convidat a dones professionals de referència internacional per debatre sobre el paper de la dona en el món científic, tecnològic i de la innovació, i reflexionar sobre la nostra participació en les professions del futur, on la tecnologia és clau.

Un any més femtalent premia a les persones i organitzacions que defensen els valors femtalent i que treballen en el seu dia per promocionar la igualtat d’oportunitats i el talent femení en la societat basada en el coneixement, on el talent és un element clau. Els finalistes en les cinc categories i el guardó especial 10 anys femtalent són:

 • Categoria de Talent Emergent: Mabel Torréns, Postdoctoral Researcher at ICIQ, Universitat Rovira i Virgili. Judit Anido, CEO de Mosaic Biomedicals. Yolanda Triviño, founder Valkiria Hub Events.
 • Categoria de Trajectòria Professional: Laura Roigé Pons, presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, María Blasco Marhuenda, directora del CNIO, Rosa Ortuño, socia directora de Optimum SL.
 • Categoria d’Organització amb valors femtalent: l’empresa de biotecnologia que treballa desenvolupant teràpies personalitzades contra el càncer Proteodesign, la Fundación Vicki Bernardet que treballa per la atenció integral de l’abús sexual a infants, i Equip Senior Femení del Club Futbol Sala Eixample.
 • Categoria d’Innovació: la iniciativa visual de filosofia per a nenes i nens Wonder Ponder, l’empresa d’energia elèctrica Hola Luz, i la iniciativa per visibilitzar a les dones científiques Noies al Lab.
 • Categoria de Comunicació: Observatori de les dones als Mitjans de Comunicació, Laura Pons directora de Món Editorial, i Neus Bonet periodista de Catalunya Ràdio.
 • Categoria Especial 10è aniversari femtalent: el projecte Cooperativa Sulábatsu presentat per l’ambaixadora Ana M González de l’IN3- Universitat Oberta de Catalunya, el projecte 1hour4girls presentat per l’ambaixadora Sabrina Bittencourt, emprendedora social en serie i business angel, i el projecte Ciencia y Tecnología en Femenino presentat per l’ambaixadora Soledad Díaz, directora general de la Associación de Parques Científicos y Tecnológicos de España (APTE).

Per conèixer les persones i organitzacions guanyadores registra’t i assisteix al femtalent fòrum el proper 9 de març: femtalent fòrum registreDos noves incorporacions al Consell d’Associacions de femtalent: ECEPTA i DONA’T UN IMPULS

El Consell d’Associacions de femtalent continua sumant associacions i agrupacions de dones que comparteixen els valors del projecte.

Acabem el mes amb dos noves incorporacions, per un a banda, ECEPTA Empresàries i Directives del Camp de Tarragona un projecte avalat per la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona i que es constitueix amb l’objectiu de ser un centre d’unió, comunicació, representació i coordinació de les activitats i formació de les dones empresàries, professionals i executives. La seva missió és crear xarxa entre les dones de la província de Tarragona, així com, ser referents en el món professional i empresarial ajudant a les seves sòcies a assolir els seus objectius professionals, donant-les suport i creixent juntes.

Per un altra banda, Dona’t un impuls – Associació de Dones Empresàries i Emprenedores una associació sense ànim de lucre que ofereix suport per enfortir i impulsar negocis liderats per a dones de la província de Barcelona. L’associació neix a partir d’un programa de l’Ajuntament de Mataró i gestionat per l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró i en l’actualitat treballa per promoure les relacions interprofessionals i fomentar el networking, impulsar la formació empresarial de les associades, contribuir a l’accés de les dones a càrrecs directius i de lideratge, promoure la conciliació familiar i fomentar la relació amb altres associacions, com ara totes les que hi ha al Consell d’Associacions de femtalent.

Us donem la benvinguda a totes dues i estem encantades de sumar esforços i continuar creixent, gràcies per formar part de femtalent!Women in Mobile s’incorpora al Consell d’Associacions de femtalent

Aquest mes de gener se suma al Consell d’Associacions de femtalent la iniciativa Women in Mobile

, una comunitat que té l’objectiu de millorar la visibilitat de les dones en tecnologia.

Des de Women in Mobile es recolza a les dones des dels primers estadis per a convertir-se en models referents per a altres dones que participin activament en xarxes i comparteixin els seus coneixements. Promouen una representació justa de les dones tecnològiques en esdeveniments relacionats amb mòbils, tallers i fòrums per obtenir el seu paper important en la indústria de la tecnologia reflectit com a ponents convidats i assistents.

Femtalent i Women in Mobile tenen objectius comuns, ja havien col·laborat en esdeveniments que havien organitzat ambdues comunitats, i ara s’uneixen formalment per sumar forces i treballar per la promoció i la visibilitat del talent femení i la promoció de la igualtat d’oportunitats en professions vinculades a la ciència i la tecnologia.

Women in Mobile organitza el proper mes una trobada sobre la personalització basada en Intel·ligència Artificial en el marc de la Mobile World Congress el proper 27 de febrer. Pots trobar més informació a: http://www.womeninmobile2018.org/                                   Coordinació:Promogut per:

         

         

Amb la col·laboració de: