Blog

Benvinguda al fem.talent fòrum 2012

Arrel de l’èxit de convocatòria aconseguida amb l’edició del primer fem.talent fòrum, la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT) vol convertir aquesta iniciativa en un punt de reflexió obert a tothom, per debatre l’activació del Talent Femení en l’Economia del Coneixement.

Joan Bellevista, Gerent XPCAT

En aquest sentit, ja estem treballant el fem.talent fòrum 2012, per estendre aquest debat a tota Catalunya, a fi de copsar, recollir i reconèixer bones pràctiques que ja s’estan produint a la nostra societat en els àmbits de l’economia, l’empresa i el treball.

La tasca del fem.talent fòrum que des de la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT) estem portant a terme ha de posar en valor el paper de les dones a la nostra societat i promocionar la igualtat d’oportunitats.

Esperem que un any més el fem.talent fòrum sigui plataforma d’encontre i debat de dones científiques, tecnòlogues, directives i emprenedores en el que es comparteixin les feines realitzades al llarg de l’any i desenvolupin complicitats.

Estarem oberts a suggeriments i propostes per enriquir el programa i la trobada.

Moltes gràcies per la vostra participació!

Joan Bellavista

Gerent XPCAT

El teu comentari:

*                                   Coordinació:Promogut per:

         

         

Amb la col·laboració de: