Blog

Es crea el Consell Coordinador d’associacions del fem.talent

Les associacions d’empresàries, emprenedores, executives, tecnòlogues i científiques d’arreu del territori s’han associat per a la gestió i promoció del talent femení en una iniciativa de nova creació, el Consell d’Associacions del fem.talent, que compta amb el suport de la Vicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega, i del President de la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya.

L’acte d’adhesió en aquest Consell es va celebrar el passat 19 de novembre a la tarda al Palau Centelles de Barcelona, i van intervenir-hi representants de diverses associacions de talent femení d’arreu de Catalunya, com la Fundació Internacional Dona Emprenedora

, l’Associació de Dones Emprenedores – BPW Club Barcelona, l’Associació de Federacions i Associacions d’Empresàries del Mediterrani, l’Associació de Dones Investigadores i Tecnòlogues de Catalunya, l’Associació Gironina d’Empresàries o l’Associació de Dones Empresàries i Emprenedores de la província de Tarragona, entre moltes altres. Aquestes han posat en relleu la necessitat d’un òrgan que coordini totes les activitats de les associacions de talent femení, proporcioni feedback entre elles i es procuri anar unides per promoure la visibilitat femenina en els diversos sectors laborals.

La Vicepresidenta de la Generalitat de Catalunya, Joana Ortega, ha posat èmfasi per la seva part en  “la important tasca que s’està fent des dels diversos col·lectius femenins per lluitar contra les desigualtats salarials i de responsabilitat i ha remarcat la necessitat que les dones també siguin presents als mitjans de comunicació”. La majoria ha destacat la importància de potenciar la conciliació laboral i familiar i “que no s’hagi de triar entre la vida personal o la professional”.

Imagen 033

*Podeu veure més imatges de l’acte al Flickr de fem.talent.

*Si sou una associació i us voleu adherir al Consell Coordinador, només cal que contacteu amb fem.talent. El Consell Coordinador no és un òrgan o associació, sinó una eina per a les associacions.

                                   Coordinació:Promogut per:

         

         

Amb la col·laboració de: