Blog

Es reuneix el Consell d’Associacions per preparar el proper femtalent fòrum 2018

Ahir es va reunir el Consell d’Associacions de femtalent. El Consell està format en l’actualitat  per 27 Associacions de Dones vinculades als àmbits de la ciència, la tecnologia, l’emprenedoria, l’empresa i la innovació de tota Catalunya, i està presidit per Laure Roigé, actual presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona.

La trobada va ser amb motiu de l’organització del proper femtalent fòrum que es celebrarà el primer trimestre d’aquest any. La benvinguda va ser a càrrec de Sara Berbel, directora general de Barcelona Activa, entitat que promou el femtalent fòrum 2018. I la presentació va ser a càrrec de Carmen Adán, que presideix la Comissió de Governança de la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT) i gestiona la plataforma femtalent. El 2018 el projecte femtalent fa 10 anys i s’està preparant un acte molt especial per celebrar el desè aniversari amb tota la comunitat de dones que en formen part.

Femtalent és una plataforma innovadora que neix impulsada per XPCAT l’any 2008, amb col·laboració amb altres entitats com Barcelona Activa, amb l’objectiu de promoure la igualtat d’oportunitats i activar el talent femení als parcs i, en general, a la societat basada en el coneixement, on el talent és un actiu clau. Des de femtalent s’han organitzat activitats per: estimular les vocacions científico-tecnològiques i trencar estereotips en les nenes i els nens;  posar en valor el talent femení tot mostrant-lo a la societat; potenciar les seves habilitats directives de les dones i enfortir el seu rol professional formant-les per facilitar el seu accés a Consells d’Adminstració; i sensibilitzant a empreses sobre la necessitat i el benefici d’implementar noves mesures de gestió del temps i plans d’igualtat.

Aquesta entrada ha estat publicada a General.

El teu comentari:

*                                   Coordinació:Promogut per:

         

         

Amb la col·laboració de: