Blog

Women in Mobile s’incorpora al Consell d’Associacions de femtalent

Aquest mes de gener se suma al Consell d’Associacions de femtalent la iniciativa Women in Mobile, una comunitat que té l’objectiu de millorar la visibilitat de les dones en tecnologia.

Des de Women in Mobile es recolza a les dones des dels primers estadis per a convertir-se en models referents per a altres dones que participin activament en xarxes i comparteixin els seus coneixements. Promouen una representació justa de les dones tecnològiques en esdeveniments relacionats amb mòbils, tallers i fòrums per obtenir el seu paper important en la indústria de la tecnologia reflectit com a ponents convidats i assistents.

Femtalent i Women in Mobile tenen objectius comuns, ja havien col·laborat en esdeveniments que havien organitzat ambdues comunitats, i ara s’uneixen formalment per sumar forces i treballar per la promoció i la visibilitat del talent femení i la promoció de la igualtat d’oportunitats en professions vinculades a la ciència i la tecnologia.

Women in Mobile organitza el proper mes una trobada sobre la personalització basada en Intel·ligència Artificial en el marc de la Mobile World Congress el proper 27 de febrer. Pots trobar més informació a: http://www.womeninmobile2018.org/

Aquesta entrada ha estat publicada a General.

El teu comentari:

*                                   Coordinació:Promogut per:

         

         

Amb la col·laboració de: