Blog

Dos noves incorporacions al Consell d’Associacions de femtalent: ECEPTA i DONA’T UN IMPULS

El Consell d’Associacions de femtalent continua sumant associacions i agrupacions de dones que comparteixen els valors del projecte.

Acabem el mes amb dos noves incorporacions, per un a banda, ECEPTA Empresàries i Directives del Camp de Tarragona un projecte avalat per la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona i que es constitueix amb l’objectiu de ser un centre d’unió, comunicació, representació i coordinació de les activitats i formació de les dones empresàries, professionals i executives. La seva missió és crear xarxa entre les dones de la província de Tarragona, així com, ser referents en el món professional i empresarial ajudant a les seves sòcies a assolir els seus objectius professionals, donant-les suport i creixent juntes.

Per un altra banda, Dona’t un impuls – Associació de Dones Empresàries i Emprenedores una associació sense ànim de lucre que ofereix suport per enfortir i impulsar negocis liderats per a dones de la província de Barcelona. L’associació neix a partir d’un programa de l’Ajuntament de Mataró i gestionat per l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró i en l’actualitat treballa per promoure les relacions interprofessionals i fomentar el networking, impulsar la formació empresarial de les associades, contribuir a l’accés de les dones a càrrecs directius i de lideratge, promoure la conciliació familiar i fomentar la relació amb altres associacions, com ara totes les que hi ha al Consell d’Associacions de femtalent.

Us donem la benvinguda a totes dues i estem encantades de sumar esforços i continuar creixent, gràcies per formar part de femtalent!

Aquesta entrada ha estat publicada a General.

El teu comentari:

*                                   Coordinació:Promogut per:

         

         

Amb la col·laboració de: