Blog

Guardons femtalent 2018: ja tenim finalistes!

La periodista Neus Bonet, la presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona Laura Roigé, la directora del CNIO María Blasco, l’empresa Hola Luz, i la Fundació Vicki Bernadet, entre els finalistes dels guardons femtalent de l’edició d’enguany.

Com cada edició, el proper 9 de març durant el femtalent fòrum que es celebrarà en el Parc Tecnològic de Barcelona Activa serà la cerimònia d’entrega de guardons on es coneixeran les persones i organitzacions guanyadores a les diferents categories dels guardons femtalent que s’atorguen des de que va néixer el projecte l’any 20o8. El femtalent fòrum és una trobada anual que aquest any, en el seu desè aniversari, ha convidat a dones professionals de referència internacional per debatre sobre el paper de la dona en el món científic, tecnològic i de la innovació, i reflexionar sobre la nostra participació en les professions del futur, on la tecnologia és clau.

Un any més femtalent premia a les persones i organitzacions que defensen els valors femtalent i que treballen en el seu dia per promocionar la igualtat d’oportunitats i el talent femení en la societat basada en el coneixement, on el talent és un element clau. Els finalistes en les cinc categories i el guardó especial 10 anys femtalent són:

  • Categoria de Talent Emergent: Mabel Torréns, Postdoctoral Researcher at ICIQ, Universitat Rovira i Virgili. Judit Anido, CEO de Mosaic Biomedicals. Yolanda Triviño, founder Valkiria Hub Events.
  • Categoria de Trajectòria Professional: Laura Roigé Pons, presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, María Blasco Marhuenda, directora del CNIO, Rosa Ortuño, socia directora de Optimum SL.
  • Categoria d’Organització amb valors femtalent: l’empresa de biotecnologia que treballa desenvolupant teràpies personalitzades contra el càncer Proteodesign, la Fundación Vicki Bernardet que treballa per la atenció integral de l’abús sexual a infants, i Equip Senior Femení del Club Futbol Sala Eixample.
  • Categoria d’Innovació: la iniciativa visual de filosofia per a nenes i nens Wonder Ponder, l’empresa d’energia elèctrica Hola Luz, i la iniciativa per visibilitzar a les dones científiques Noies al Lab.
  • Categoria de Comunicació: Observatori de les dones als Mitjans de Comunicació, Laura Pons directora de Món Editorial, i Neus Bonet periodista de Catalunya Ràdio.
  • Categoria Especial 10è aniversari femtalent: el projecte Cooperativa Sulábatsu presentat per l’ambaixadora Ana M González de l’IN3- Universitat Oberta de Catalunya, el projecte 1hour4girls presentat per l’ambaixadora Sabrina Bittencourt, emprendedora social en serie i business angel, i el projecte Ciencia y Tecnología en Femenino presentat per l’ambaixadora Soledad Díaz, directora general de la Associación de Parques Científicos y Tecnológicos de España (APTE).

Per conèixer les persones i organitzacions guanyadores registra’t i assisteix al femtalent fòrum el proper 9 de març: femtalent fòrum registre

Aquesta entrada ha estat publicada a General.

El teu comentari:

*                                   Coordinació:Promogut per:

         

         

Amb la col·laboració de: