Blog

Ja tenim guanyadors dels guardons femtalent 2018!

La periodista Neus Bonet, la directora del CNIO María Blasco, la Fundació Vicki Bernadet, o Judit Anido CEO de Mosaic Biomedicals, entre les guanyadores dels guardons femtalent de 2018.

El passat divendres 9 de març es va celebrar una nova edició del femtalent fòrum en el Parc Tecnològic de Barcelona Activa amb èxit de participació. Més de 400 persones  van assistir entre assistents, ponents i finalistes del guardons femtalent.

Al final del fòrum es va celebrar la cerimonia d’entrega de guardons on per reconeixer les persones i organitzacions que treballen en el seu dia a dia per la promoció del talent femení i la igualtat d’oportunitats. Els guanyadors en les cinc categories i el guardó especial 10 anys femtalent són:

  • Categoria de Talent EmergentJudit Anido, CEO de Mosaic Biomedicals.
  • Categoria de Trajectòria Professional: María Blasco Marhuenda, directora del CNIO.
  • Categoria d’Organització amb valors femtalent: la Fundación Vicki Bernardet que treballa per la atenció integral de l’abús sexual a infants.
  • Categoria d’Innovació: la iniciativa visual de filosofia per a nenes i nens Wonder Ponder.
  • Categoria de Comunicació: Neus Bonet periodista de Catalunya Ràdio.
  • Categoria Especial 10è aniversari femtalent: el projecte 1hour4girls presentat per l’ambaixadora Sabrina Bittencourt, emprendedora social en serie i business angel.

Enhorabona als guanyadors i finalistes dels guardons femtalent 2018!

Foto de totes les persones i organitzacions finalistes als guardons femtalent 2018, i dels membres del jurat present al fòrum:

Aquesta entrada ha estat publicada a General.

El teu comentari:

*                                   Coordinació:Promogut per:

         

         

Amb la col·laboració de: