Blog

Programa de formació La igualtat d’oportunitats a l’empresa

La plataforma FemTalent, impulsada per la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya

, presenta el programa gratuït ‘La igualtat d’oportunitats a l’empresa’ que vol sensibilitzar a les empreses sobre la necessitat i el benefici que mesures i plans d’igualtat aporten a la seva productivitat i eficiència econòmica.

El programa s’ha dissenyat per poder seguir-lo amb facilitat, combinant formació presencial i virtual: les empreses i professionals que s’apuntin han d’assistir personalment només a una de les sessions, la resta, es podrà seguir virtualment via streaming a travès de la plataforma www.femtalent.cat. Totes les sessions són complementàries.

Per registrar‐vos envieu un mail amb les vostres dades (nom i cognoms, mail i població) a: info@xpcat.net.

Sessions ‘Igualtat d’oportunitats a l’empresa’ a Catalunya

  1. Sessió 1: Els plans d’igualtat a les empreses. Dia: 4 de novembre de 2011. Hora: 13.00 – 14.00 h.Lloc: Sala Duran. Biopol’H (Gran Via de L’Hospitalet, 199‐203, 08908L’Hospitalet de Llobregat)
  2. Sessió 2: Les relacions igualitàries a l’entorn laboral. Dia: 9 de novembre de 2011. Hora: 10.00 – 11.00 h. Lloc: Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (Parc deGardeny, edifici CeDiCo, 25071 Lleida)
  3. Sessió 3: La necessària gestió del canvi. Dia: 15 de novembre de 2011. Hora: 8.30 – 9.30 h. Lloc: Sala A. Parc Tecnològic del Vallès (Centre d’Empreses de NovesTecnologies, s/n, 08290 Cerdanyola del Vallès)
  4. Sessió 4. Polítiques d’igualtat en el mercat de treball: avenços i reptes. Dia i hora per determinar. Lloc: Parc Científic i Tecnològic de Girona (Edifici Centre d’Empreses, Sala 3 ‐ Pic de Peguera 15 (la Creueta) ‐ 17003 Girona)

3 tallers dinàmics a la Cambra de Comerç de Barcelona

El programa de formació de FemTalent inclou un cicle de tres tallers dinàmics on trobareu eines i bones pràctiques per assolir la igualtat d’oportunitats dins la vostra empresa i d’una forma innovadora, a la Cambra de Comerç de Barcelona.

L’assistència es gratuïta, prèvia inscripció a cada una de les sessions.

1.Sessió
Dimarts, 8 de novembre, “Els avenços i els reptes de la igualtat a les nostres organitzacions: la innovació amb resultats win-win”.
Els avenços en matèria d’igualtat d’oportunitats a les nostres organitzacions: els desafiaments que ja hem superat.
Els reptes actuals per a la igualtat efectiva a les nostres organitzacions.
La igualtat a les nostres organitzacions com a innovació amb resultats win-win.

2. Sessió
Dilluns, 14 de novembre,”Eines per a la igualtat efectiva a les nostres organitzacions”
Els Plans d’Igualtat: instrument de planificació i millora de la gestió dels recursos humans a la nostra organització.
Eines pràctiques per a l’eficàcia i eficiència del Pla d’Igualtat a la nostra organització.

3. Sessió
Divendres, 18 de novembre, “Bones pràctiques i eines per a la retenció del talent”
Bones pràctiques win-win per a la millora de les nostres organitzacions a través de la igualtat: la retenció del talent.
Eines per a la gestió del canvi a les nostres organitzacions.

Fem.talent és una iniciativa promoguda per la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT). És un projecte subvencionat pel Departament d’Empresa i Ocupació i el Servei d’Ocupació de Catalunya pel programa de Projectes Innovadors i està cofinançat pel Fons Social Europeu.

FemTalent organitzarà a més el 2 de desembre a Barcelona, a l’edifici Media-TIC, un fòrum per continuar amb el debat sobre el paper de les dones en la nova economia del coneixement:

“Meeting point for sharing experiences and debate about Women in Science, Technology and Innovation on the Knowledge Base Economy”

Commentaris tancats.

                                   Coordinació:Promogut per:

         

         

Amb la col·laboració de: