Blog

Noves formes d’organització del temps

La trobada Nous usos de gestió del temps organitzada per FemTalent al Parc Científic i Tecnològic de Terrassa, Órbital40, va ser gravada i publicada com a notícia per terrassadigital.cat, que posa a disposició de tot el que no va poder anar.

A la trobada, la consultora Pricewaterhouse va presentar les tres noves propostes estrella per millorar la efectivitat laboral i deixar de perdre el talent femení, que necessita millores de conciliació laboral: la compra de vacances, fixar hores límit per iniciar i tancar una reunió i flexibilitat d’entrada i sortida de la feina. L’empresa necessita una nova cultura d’organització: treballar de forma diferent.

Les conclusions de PwC es basen en un estudi emmarcat dins del projecte FemTalent en el que van participar empreses vinculades a Orbital40 i la XPCAT, i que teniu a la vostra disposició:

Per la seva banda, l’Ajuntament de Terrassa va presentar el seu programa d’Usos del Temps o com modificar el temps de la ciutat per respectar els diversos usos i afavorir la conciliació familiar. El seu interessant plantejament es pot consultar a la seva presentació:

Commentaris tancats.

                                   Coordinació:Promogut per:

         

         

Amb la col·laboració de: